petak, 5. siječnja 2018.
Home »
» TURSKI SPECIJALITET: PUNJENE PAPRIKE U LISNATOM TIJESTU..
TURSKI SPECIJALITET: PUNJENE PAPRIKE U LISNATOM TIJESTU..
Vrlo fino tursko jelo. Servirajte ga sa hladnim jogurtom.
SASTOJCI:
– 250g kora od lisnatog tijesta
– 200g feta sira
– 4 crvene/zelene rog paprike/srednje
– 1 žumanjak
– 1 žlica sezama
– jogurt
PRIPREMA:
Operite aprike ,rastvorite ih po duzini izvadite sjemenka. Stavite u svaku papriku feta sir. Razvaljajte lismato tijesto pa ga narezite na trake. Obucite paprike trakama lisnatog tijesta. Zagrijte pecnicu na 180C Premazite paprike razmucenim zumanjkom i pospite sezamom/crnim i/ili bijelim. Pecite dok paprike ne dobiju inu boju i pocmu se micati po protvanu.
Izvor: coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar